مشاورین بالابر سبحانی در تمام تایم اداری آماده ی پاسخگویی به سوالات فنی شما می باشند
فیلترشکن خود را روشن نمایید
برای اینکه تصمیم بگیرید در ساختمان مورد نظر خود از چه نوع بالابری استفاده کنید و به دنبال تفاوت بالابر هیدرولیکی و کششی باشید، با ما همراه باشید. تمامی شرکت های سازنده بالابر، انواع بالابر و آسانسور را تولید می کنند اما پیدا کردن تفاوتی که میان آن ها وجود دارد، کار هر فردی نخواهد بود. یکی از متداول ترین بالابرهایی که امروزه مورد توجه کاربران بسیاری قرار گرفته است، بالابرهای هیدرولیکی می باشد و در کنار آن، بالابر کششی را می توان نام برد.
بالابرهایی که با عنوان هیدرولیکی به فروش می رسند، بر اساس اصلی با نام پاسگال کار می کنند. لازم است بدانید که در این دستگاه، یک مخزن همراه با روغن هیدرولیک قرار دادند. در زمان بالا رفتن این دستگاه، روغن مورد نظر از داخل این مخزن به داخل پمپ و لوله ها منتقل می شود. این نوع از انتقال موجب می شود تا پیستون های مربوط به بالابر، هل داده شوند. نتیجه این عمل، حرکت به سمت بالای اتاقک دستگاه می باشد. از این بالابر جهت حمل افراد در منازل و بار در فروشگاه ها استفاده می شود.
زمانی که از بالابر کششی صحبت می کنیم، در واقع همان بالابر گیربکسی و یا وینچی مورد نظرمان می باشد. ساختمان هایی که تعداد طبقات آن ها زیاد است، معمولا از این بالابر گیربکسی یا کششی بهره می برند. با توجه به سرعت بالایی که این بالابر داراست، از آن در مکان های شلوغ و پر رفت و آمد استفاده بسیاری می شود. بالابرهای کششی در انواع گوناگونی تولید می شوند و هریک کارایی متفاوت خود را دارند.
از اصلی ترین تفاوت بالابر هیدرولیکی و کششی ، بایستی به نوع نحوه انتقال آن ها اشاره داشته باشیم.
توجه داشته باشید که بالابرهای هیدرولیکی از هزینه نصب مناسب تری برخوردار می باشند و حتی در زمینه نگهداری و انجام تعمیرات هم قیمت مناسب تری دارند. از یک طرف، در صورت تمایل به جابجایی بارهای سنگین، این نوع بالابرهای هیدرولیکی، گزینه های بهتری محسوب خواهند شد. در رابطه با میزان امنیت بالابرهای مورد نظر هم، باید به این نکته اشاره کنیم که بالابرهای هیدرولیکی از امنیت فوق العاده بیشتری نسبت به بالابرهای کششی برخوردارند.
بالابر هیدرولیکی جهت حمل بارهای سنگین به عنوان بهترین گزینه شناخته می شوند و از نصب راحت و آسانی هم برخوردارند. علاوه بر اشغال کم فضای داخلی درون ساختمان، امنیت فوق العاده بیشتری را در آن شاهد خواهیم بود. در صورتی که برق قطع شود و یا به هر دلیلی، بالابر هیدرولیکی از کار بیوفتد، فردی غیرمتخصص هم توانایی هدایت کابین به پایین نقطه مورد نظر را خواهد داشت. البته سرعت آن پایین است و بیشتر در ساختمان هایی از آن بهره می برند که نهایتا تا 5 طبقه دارند.
بالابرهای کششی در عین دارا بودن موتوری کوچک، از سرعت بالاتری نیز برخوردار هستند. به همین دلیل یک گزینه مناسب برای ساختمان هایی است که ارتفاع زیادی دارند. در عین حال، مصرف انرژی آن ها پایین است. در کنار تمامی این موارد باید بدانید که هزینه نصب و نگهداری بالابرهای کششی بسیار زیاد می باشد و ظرفیت کابین در آن ها نیز محدود است. همچنین این را بدانید که در زمینه تحمل وزن هم از محدودیت برخوردارند. همچنین اگر برق قطع شود و بالابر به هر دلیلی از کار بیوفتد، جهت خروج مسافران از کابین، باید یک شخص با دانشی متوسط این کار را انجام دهد.
شاید اکنون پس از مطالعه موارد و نکات فوق، این سوال برای شما مطرح شود که حال کدامیک از بالابرهای هیدرولیک و کششی، می توانند گزینه مناسب تر و بهتری برای ساختمان مورد نظر شما باشند؟ ابتدای امر، به این نیاز دارید که ساختمان و فضای مورد نظر خود را به صورتی کامل بررسی نمایید. بنابراین نوع فضای مورد نظر شما و انتظاراتی که از یک بالابر ثابت دارید هم در تعیین نوع آن نقش ویژه ای دارند. طراحی کابین باید با فضای ساختمان شما هماهنگی داشته باشد و این تناسب رعایت شود. پس قبل از این که به انتخاب بالابر بپردازید، تمامی این موارد و نکات را مد نظر قرار دهید تا بهترین انتخاب را برای خود رقم بزنید.
دسته بندی:
دانستنی ها,بالابر هیدرولیکیما به حریم خصوصی شما احترام می گذاریم و ایمیل های مهم را ارسال میکنیم
دیدگاهتان را بنویسید