Flat Preloader Icon

۰۹۱۹۷۹۴۱۷۴۰

۳۶۷۰۹۹۸۵ -۰۲۶

۰۹۱۲۲۶۱۳۴۱۷

ساختار و اجزای بالابرهای سیستم هیدرولیکی

ساختار و اجزای بالابرهای سیستم هیدرولیکی

لازم است بدانید که بالابر هیدرولیکی را همراه با اجزا و قطعات بی شماری تولید می نمایند. برخی از ساختار و اجزای بالابرهای سیستم هیدرولیکی عبارتند از:

جک بالابر هیدرولیکی

در بالابرهای سیستم هیدرولیکی، جک را می توانیم به عنوان وسیله اصلی عمل کننده در نظر بگیریم. این قطعه، به واسطه جریان روغن موجود، وظیفه جابجایی کفی را عهده دار می باشد. جک هایی که در ساختار بالابرهای هیدرولیکی به کار می روند از یک ساختار یک تکه، یک طرفه و به عبارتی تک مرحله ای برخوردار می باشند. جک مورد نظر نیز از ناحیه سر سیلندر مورد آب بندی قرار می گیرد. جک نیز شامل قطعاتی همچون سیلندر، شفت، سر سیلندر، پیچ هواگیری، پیچ شفت جک، پلیت مخصوص جک مستقیم، پورت جک اتصالات و غیره می باشد.

انواع بالابر نفربر ثابت و کاربردهای آن

پاوریونیت بالابر هیدرولیکی

پاوریونیت وظیفه تامین توان لازم برای حرکت را دارد. تمامی پاوریونیت ها نیز شامل اجزای قدرت، کنترل الکتریکی و هیدرولیکی هستند و باید بدانید که این اجزا را داخل و یا بر روی بدنه تانک روغن نیز جای گذاری می کنند. اجزا پاوریونیت هم شامل پمپ، الکتروموتور، هیتر، تانک، شیرهای کنترل، سایلنسر، کولینگ، سوییچ های فشار الکتریکی، شیر کنترل فشار بالا و پایین و بافر ضد لرزش می باشد.

شلنگ در بالابرهای سیستم هیدرولیکی

شلنگ را می توانیم به عنوان یک لوله انعطاف پذیر بیان داریم که توانایی انتقال سیال بین پاوریونیت و جک بالابرهای سیستم هیدرولیکی را دارا می باشد. این شلنگ نیز باید مشخصه های فنی و استاندارد زیادی داشته باشد. این ویژگی ها شامل: مستحکم بودن آن در مقابل نیروهایی که از خارج وارد می شوند، تعیین نمودن فشار انفجاری، شعاع انحنا، مقاومت آن در مقابل فشار کاری و همینطور سایز قطر داخلی شلنگ می باشد.

ساختار و اجزای بالابرهای سیستم هیدرولیکی

روغن در سیستم هیدرولیکی

روغن هیدرولیکی را باید به عنوان اصلی ترین سیال در سیستم های هیدرولیک بالابر در نظر داشته باشیم که حرکت دستگاه را در پی دارد. برای این که بتوانید راحت تر متوجه اهمیت این روغن شوید، می توانیم اشاره ای به لزوم خون در رگ های بدن کنیم که دقیقا روغن هیدرولیک در این سیستم هم همان وظیفه را دارد. برای این که دستگاه از عملکرد مناسبی برخوردار باشد، روغن هیدرولیکی که مورد استفاده قرار می گیرد، باید استاندارد بوده و ویژگی های مشخصی داشته باشد.

سیستم محرکه بالابر

بازوی حرکت در سیستم های بالابر هیدرولیکی، جک بالابر است که از یک سیلندر و شفت تشکیل می شود. این شفت به واسطه جریان روغن درون سیلندر نیز حرکت می نماید. در نهایت، کابین بالابر نیز در اثر حرکت شفت جک مورد جابجایی قرار می گیرد.

کارسلینگ بالابر هیدرولیکی

این قطعه نیز شامل سازه مخصوص نگهدارنده کابین و یا کفی است. کارسلینگ را می توانیم مجهز به پایه جک، فلکه، قلاب بکسل و کفشک بدانیم. البته متعلقات دیگری هم هستند که به آن مجهز می شوند.

ریل بالابر هیدرولیکی

در ساختار تمامی بالابرهای هیدرولیکی از ریل های استانداردی استفاده می نمایند که مخصوص آسانسور هستند و آن را همراه با آلیاژ فولاد تولید نمودند. سایزی که این ریل ها دارند نیز متناسب با سرعت عملکرد بالابر و همینطور ظرفیت بار آن ها است. بنابراین ریل های موجود را همراه با دقت و استحکام بالایی مورد تولید قرار می دهند.

پاراشوت بالابر هیدرولیکی

در سیستم هایی که وظیفه جابجایی افراد را بر عهده دارند، از پاراشوت بالابر هیدرولیکی استفاده می کنند. قطعه فوق را می توانیم به عنوان یکی از مهم ترین ادوات ایمنی ترمز بدانیم که در صورت پاره شدن سیم بکسل، توانایی متوقف کردن کابین را دارا است.

کفشک هیدرولیک بالابر هیدرولیکی

این نوع از کفشک ها نیز باید از نظر استحکام و جنس مغزی آن ها، ویژگی های خاصی داشته باشند. اگر چنانچه از کفشک معمولی برای این کار استفاده کنید، شاهد مشکلاتی در سیستم با توجه به عملکرد و دوام قطعه خواهید بود. بنابراین در بالابرهای هیدرولیکی معمولا از کفشک های مخصوص هیدرولیکی که همراه با لنت تفلونی ضد سایش و همینطور ضد چسبندگی تولید شدند، استفاده می شود.

ساختار و اجزای بالابرهای سیستم هیدرولیکی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط

Related Articles



  • هیچ دسته‌ای پیدا نشد

ثبت نام کنید و در خبرنامه ما مشترک شوید

ما به حریم خصوصی شما احترام می گذاریم و ایمیل های مهم را ارسال میکنیم

    مشاوره رایگان